SCM Ramnicu Valcea

Infrangere la Brest Bretagne

Fetele noastre au aratat un joc foarte bun in prima repriza dar experienta adversarelor si-a spus cuvantul. Desi diferenta de pe tabela de marcaj s-a marit pe finalul partidei, fetele noastre au aratat o prestatie curajoasa in deplasarea de la Brest.
Capitanul echipei, Marta Batinovic a suferit o usoara accidentare la incalzire, reusind sa bifeze doar primele minute din joc. Goalkeeperul Diana Ciuca a avut o prestatie incurajatoare.

 

Brest Bretagne Handball – SCM Ramnicu Valcea 28-21 (12-12)

La conferinta de presa in urma partidei Florentin Pera a declarat urmatoarele :
Brest a avut o repriza a doua foarte buna. Am avut o problema inainte de joc, Batinovic s-a accidentat. Am inceput cu Marta in poarta dar nu a mai putut continua si a trebuit sa o inlocuiesc cu Diana Ciuca.  Tanarul Goalkeeper a avut o prestatie buna in prima repriza.
Am venit aici cu speranta pentru un rezultat bun, am avut o prestatie buna cu CSM bucuresti, care ne-a dat sperante. Pop Lazic s-a achitat foarte bine de sarcini pe atacul Brestului, in schimb noi in atac am facut foarte multe greseli.
Brest a fost mai buna ca noi in repriza a II-a. Sper ca echipa in viitor sa abia o constanta, sa fim mai eficienti in atac si sa fim uniti. In unele momente ale jocului am aratat individualitati pe atac.
Sportivele au fost obosite, saptamana trecuta echipa a disputat doua jocuri, semifinala cu Rapid si finala cu CSM Bucuresti. A fost foarte dificil pentru noi sa jucam acest joc de la Brest dupa jocurile de la turneul Final4 din Bucuresti.
Am incercat sa gasesc solutii pentru aceasta intalnire, Mireya Gonzalez nu a prea jucat pana acum, dar a incercat sa ne ajute. Sper ca saptamana viitoare sa fie intr-o forma mult mai buna. Am jucat cu un centru pe inter dreapta din dorinta de a gasi solutii.
In meciul de astazi am jucat fara doua jucatoare de baza si am incercat sa ne batem pana la final. Felicit echipa din Brest pentru victorie.

 

Felicitari echipei gazda pentru victorie. Am avut o prima repriza buna, cunosteam bine echipa din Brest. Din pacate nu am avut rabdare in joc si de aceea cred ca s-a inregistrat acest rezultat. a declarat Shenii Minevsjaka.

 

Pentru formatia noastra urmeaza partida cu Odense Handbold.