SCM Ramnicu Valcea

Vâlcea pierde cu Odense

În etapa a II-a din Grupa B a Delo EHF Champions League, Odense (Danemarca) a câștigat sâmbătă,  la Rm. Vâlcea, scor 30-21 (13-10). Meciul din Sala Traian s-a disputat fără spectatori, conform normelor legale de prevenție a coronavirus care sunt în vigoare.

Echipa daneză a început mai bine meciul și a condus cu 3-0 după patru minute de joc. Vâlcea a revenit în joc și a egalat în minutul 23: 9-9. Finalul primei reprize a aparținut tot oaspetelor, care au intrat la pauză în avantaj: 13-10. Ca și în prima parte, Odense a început perfect și partea secundă, marcând trei goluri consecutive.

Cu portarul Rebecca Reinhardt în mare formă și cu Kyndboel eficientă în atac, Odense a controlat repriza secundă, în care a reușit să se distanțeze pe tabelă. SCM nu a funcționat pe faza de atac, în care a irosit numeroase mingi. Astfel, oaspetele s-au desprins la 30-19 în minutul 58. În final, Odense a câștigat cu 30-21 și are 4 puncte după două jocuri. SCM Râmnicu Vâlcea pierde al doilea joc din Grupa B, iar săptămâna viitoare va juca la Moscova, cu CSKA.