EHF Champions League

ehfCL.com

SCM, in Grupa C a Ligii Campionilor

Joi seara, la Viena, a avut loc tragerea la sorti a grupelor Ligii Campionilor EHF. Sortii nu au fost de partea noastra, oferindu-ne adversari de calibru.

SCM Ramnicu Valcea a fost repartizata in grupa C, alaturi de titratele ZRK Buducnost Podgorica (Muntenegru), BBM Bietigheim Handball (Germania) si Brest Bretagne Handball (Franta)

“La prima vedere putem spune că avem parte de o grupă foarte tare și echilibrată, având în vedere experiența lui Buducnost în Champions League și achizițiile făcute în această vară, dar si Brest cu un buget de 5,5 milioane de euro. Inclusiv Bietigheim, care a învins CSM București în sezonul trecut, poate reprezenta un advers incomod, având și ele 8 străine în lot. Ramnicu Vâlcea a arătat în sezonul trecut că este capabilă de rezultate peste așteptări alături de un public extraordinar, fapt ce îmi dă încredere în abordarea meciurilor din grupele Champions League și consider că vom fi mai puternici în viitorul sezon, pentru a putea spera la calificarea în Main Round.” a declarat tehnicianul echipei, Florentin Pera.

Programul jocurilor :

Componenta grupelor Ligii Campionilor :

Grupa A : Metz Handball, Vipers Kristiansand, HC Podravka Vegeta, FTC-Rail Cargo Hungaria
Grupa B : Rostov-Don, Team Esjberg, MKS Perla Lublin, CSM Bucuresti
Grupa D : Gyori Audi ETO KC, RK Krim Mercator, IK Savehof, Castigatoarea turneului de calificare