SCM Ramnicu Valcea

INVITATIE LA HANDBAL

Având în vedere faptul că partida din etapa a II-a a Grupei B din Liga Campionilor, SCM Râmnicu Vâlcea – Odense Handbold, programat sâmbătă, 19 septembrie (ora 17.00), se va disputa fără spectatori, ne-am propus să venim în întâmpinarea susținătorilor echipei noastre.
👉In incinta Arenelor Traian va fi amplasat un ecran uriaș, pe care fanii SCM-ului vor putea viziona în direct jocul din Sala Sporturilor Traian. Accesul este gratuit, cu respectarea normelor legale în vigoare.
👉 Sonorizarea din Arenele Traian va fi transmisă în timp real la difuzoarele Salii Sporturilor Traian, în timpul meciului!
Astfel, vă invităm sâmbătă, 19 septembrie, de la ora 17.00, la Arenele Traian, pentru a susține echipa noastră în jocul din Liga Campionilor, cu Odense.
🛑ACCESUL in cadrul Arenelor Traian se va face DOAR pe poarta principala a Directiei Economico Financiare Ramnicu Valcea, asa cum este prezentat in schema de mai jos.
🛑ACCESUL in zona perimetrului Salii Sporturilor TRAIAN va fi restrictionat pietonilor. Aceste masuri fac parte din planul de organizare al partidei programate.
Vă așteptăm!