SCM Ramnicu Valcea

ACREDITARI MEDIA PENTRU JOCUL SCM – BORUSSIA

IMPORTANT: ACREDITARI MEDIA!

DELO EHF Champions League / 24 Octombrie 2020

𝐒𝐂𝐌 𝐑𝐚𝐦𝐧𝐢𝐜𝐮 𝐕𝐚𝐥𝐜𝐞𝐚 – BV Borussia 09 Dortmund

𝐏𝐑𝐄𝐒𝐀 (𝐬𝐜𝐫𝐢𝐬𝐚+𝐰𝐞𝐛) 𝐬𝐢 𝐅𝐎𝐓𝐎𝐆𝐑𝐀𝐅𝐈

Acreditările pentru partida SCM Ramnicu Valcea – Borussia Dortmund se vor putea obține printr-o cerere scrisă din partea instituției media pentru care se solicită accesul la joc. Solicitările se vor trimite până MIERCURI, 21 OCTOMBRIE 2020 (ora 12:00), la următoarea adresă de e-mail: 𝐚𝐜𝐫𝐞𝐝𝐢𝐭𝐚𝐫𝐢@𝐬𝐜𝐦𝐫𝐦𝐯𝐚𝐥𝐜𝐞𝐚.𝐫𝐨

𝐓𝐕 𝐬̧𝐢 𝐑𝐀𝐃𝐈𝐎

Solicitările se fac prin trimiterea formularului anexat în linkul de mai jos la adresa de e-mail: 𝐦𝐞𝐝𝐢𝐚𝐓𝐕@𝐞𝐡𝐟𝐦𝐚𝐫𝐤𝐞𝐭𝐢𝐧𝐠.𝐜𝐨𝐦. Termenul limită pentru solicitări este MIERCURI, 21 OCTOMBRIE 2020.

Descarcare document pentru TV si Radio http://www.scmrmvalcea.ro/documente/accreditation2021.xls

𝐅𝐎𝐀𝐑𝐓𝐄 𝐈𝐌𝐏𝐎𝐑𝐓𝐀𝐍𝐓

Din cauza situatiei pandemice, trebuie respectate masurile in vigoare de siguranta si distantare. Astfel, locurile pentru presa scrisa, fotografi si radio sunt LIMITATE și se poate solicita MAXIM 1 ACREDITARE de fiecare institutie media. Conferinta de presa premergatoare jocului se va tine online, fara participarea fizica a jurnalistilor. ‘Zona MIXTA’ de la finalul jocului este suspendata momentan, prin urmare sportivele celor doua formatii implicate in eveniment nu va vor mai raspunde la intrebari in zona organizata, incinta si/sau perimetrul Salii Sporturilor TRAIAN.

Numar acreditari cu loc: 10

Numar acreditari foto: 3

Conform cerintelor in vigoare ale competitiei, PRIORITATE vor avea institutiile cu expunere mare publicului. 𝐀𝐂𝐑𝐄𝐃𝐈𝐓𝐀𝐑𝐄𝐀 𝐬𝐞 𝐜𝐨𝐧𝐬𝐢𝐝𝐞𝐫𝐚 𝐚𝐜𝐜𝐞𝐩𝐭𝐚𝐭𝐚 𝐃𝐎𝐀𝐑 𝐢𝐧 𝐮𝐫𝐦𝐚 𝐩𝐫𝐢𝐦𝐢𝐫𝐢𝐢 𝐞-𝐦𝐚𝐢𝐥𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐝𝐞 𝐜𝐨𝐧𝐟𝐢𝐫𝐦𝐚𝐫𝐞 𝐝𝐢𝐧 𝐩𝐚𝐫𝐭𝐞𝐚 𝐜𝐥𝐮𝐛𝐮𝐥𝐮𝐢, lucru valabil pentru toti cei care solicita din partea PRESA, FOTOJURNALISTI, TV si RADIO.

𝐂𝐞𝐫𝐢𝐧𝐭𝐞 𝐦𝐢𝐧𝐢𝐦𝐞 𝐨𝐛𝐥𝐢𝐠𝐚𝐭𝐨𝐫𝐢𝐢 :

– Fiecare reprezentant media va purta masca, in mod corespunzator, pe intreaga sa prezenta in incinta Salii Sporturilor TRAIAN

– Fiecare reprezentant media va completa o declaratie pe proprie raspundere la intrare in Sala Sporturilor TRAIAN (simptome specifice Covid19)

– Reprezentantii media vor avea acces DOAR in zonele destinate special lor. Astfel, niciun membru media nu va avea voie sa se apropie de suprafata de joc.

– Fotografilor le este STRICT INTERZISA patrunderea pe suprafata de joc inainte de partida, la time-out-uri si dupa finalul partidei.

Accesul reprezentantilor media acreditati la joc se va face face DOAR pe poarta 4 a Salii Sporturilor Traian. Locurile destinate acestora sunt la fel ca cele din sezonul anterior, situate in spatele perimetralei. Aceasta este singura zona din incinta Salii Sporturilor TRAIAN unde reprezentantii media au acces. La finalul partidei, parasirea incintei salii se va face pe aceasi cale de acces, poarta 4.