SCM Ramnicu Valcea

Mulțumim, Ann Grete!

SCM Ramnicu Valcea si sportiva Ann Grete Nørgaard Østerballe au ajuns la o intelegere amiabila in privinta rezilierii contractului de activitate sportiva. Din cauza problemelor din ultima perioada, sportiva si-a dorit tot mai mult ca in aceasta perioada sa fie acasa, alaturi de familie. Pe aceasta cale dorim sa-i multumim pentru ambiție, determinare si in mod special pentru profesionalismul de care a dat dovada! Multumim AG!

Am luat decizia grea de a părăsi Valcea înainte de sfârșitul sezonului! A fost un sezon foarte diferit, fără spectatori, multe zile acasă din cauza pandemiei, puține jocuri oficiale, dar incertitudinea și provocările financiare/politice din jurul clubului au reprezentat ultima picătură pentru mine!
Am fost foarte fericita să joc și să trăiesc în Ramnicu Vâlcea. Sezonul trecut a fost unul minunat pentru noi, iar atmosfera din arena noastră a fost tot ce am visat atunci cand am ales să vin aici. Vreau să le transmit o mulțumire specială și caldă fanilor noștri – MULȚUMESC – ne-a fost foarte dor de voi în acest sezon! Mulțumesc orașului și clubului SCM Râmnicu Vâlcea pentru că mi-ați primit o căldură, m-am simțit ca acasă încă din prima zi! Plec acum, cu o mulțime de amintiri bune și le doresc tuturor fanilor noștri, oamenilor harnici din club dar din jurul clubului și bineînțeles, colegelor mele exceptionale, toate cele bune!
A fost o plăcere să fac parte din cadrul unei echipe atât de frumoase, cu atât de multe personalități și sportive de calitate, și sper pentru colegele mele că totul se va rezolva în cel mai bun mod in următoarea perioadă!
Vă mulțumesc ! A fost o plăcere și mult succes în viitor!