SCM Ramnicu Valcea

Vâlcea-Gyor, primul meci din acest an

În primul joc din 2021, SCM Râmnicu Vâlcea întâlnește pe Győri Audi ETO KC, în meci contând pentru etapa 10 din Delo EHF Champions League. Meciul se va disputa fără spectatori, duminică, 10 ianuarie 2021, cu începere de la ora 17.00.
Echipa vâlceană nu are niciun punct în Grupa B după cinci partide, în timp ce Gyor este lider, cu 14 puncte din 8 jocuri.
Extrema dreapta Zeljka Nikolic spune că Vâlcea va câștiga puncte în jocurile care urmează. ”Gyor este cea mai bună echipă din Europa, va fi o bună provocare pentru noi. Vrem să jucăm un handbal de calitate și să obținem un rezultat bun. O partidă bună cu Gyor ne va aduce un moral bun pentru jocurile care urmează. Până acum am jucat un singur meci acasă și am avut patru deplasări foarte grele. Cu siguranță, vom aduce puncte în perioada care urmează”.
Portarul Diana Ciucă speră ca echipa sa să facă un joc bun, împotriva deținătoarei trofeului, așa cum a reușit și în prima repriză a disputei din Ungaria. ”Partida cu Gyor este ca oricare alta. Dorim să obținem un rezultat bun, care să vină în urma unui joc bun. Trebuie să avem multă responsabilitate pentru a ataca poarta și în același timp pentru a ne apăra, cu toate ne dorim să facem un joc cât mai bun. Chiar dacă urmează o perioadă foarte încărcată, cu jocuri din trei în trei zile, facem handbal din plăcere și nu ne mai simțim obosite ”.

,