SCM Ramnicu Valcea

Cristina si Shenia, indisponibile in perioada urmatoare

Cristina Florica si Evgenija Minevskaja sunt indisponibile in urmatoarea perioada
Extrema Cristina Florica are o problema la membrul inferior stang, anume o tendinita cronica a tendonului achilean. Saptamana trecuta a fost vazuta din nou de Dr. Razvan Melinte si este asteptata sa revina in aproximativ 2-3 saptamani la antrenamente, in functie de evolutia recuperarii.
“Am jucat cu dureri foarte mari la ultimele jocuri de campionat, la fel si in deplasarea cu echipa nationala in Muntenegru. Doctorul echipei mi-a recomandat sa fac o pauza de doua saptamani, pentru a vedea cum evolueaza problema pe care o am. Mi-e dor sa revin pe teren, dar nu cred ca voi fi apta pentru turneul de la Bistrita. De asemenea, regret ca nu am putuit fi alaturi de colegele de la echipa nationala pentru dubla cu Macedonia.” a declarat Cristina.
De asemenea, luna trecuta Shenia a suferit o interventie chirurgicala la nivelul meniscului intern si cartilajului femural. In prezent, se afla in plin proces de recuperare si revenirea ei este prognozata la inceputul lunii iunie, in functie de evolutia recuperarii.
“Ma simt bine, fac pasi marunti dar siguri in procesul de recuperare. Bineinteles, o sa am grjia sa ma recuperez cu mare atentie si sper sa revin cat mai rapid pe terenul de joc, dar lucrurile bune se fac in timp.” a declarat Evgenija.
Din pacate, ambele sportive vor rata turneul de la Bistrita, care se va desfasura in perioada 25 aprilie – 1 mai.