SCM Ramnicu Valcea

Condiții acces joc : SCM Rm.Vâlcea – CSM București

Informații și condiții acces eveniment | 𝗦𝗖𝗠 𝗥𝗮̂𝗺𝗻𝗶𝗰𝘂 𝗩𝗮̂𝗹𝗰𝗲𝗮 🆚️ 𝗖𝗦𝗠 𝗕𝘂𝗰𝘂𝗿𝗲𝘀̦𝘁𝗶 | 30 septembrie 2021, ora 18:00
ℹ Pret bilet : 15 RON | Pret testare Antigen punct “GERMAN DIAGNOSE” : 20 RON
Biletele se vor pune in vânzare după următorul program :
Miercuri, 29 septembrie : 15:00 – 17:00
Joi, 30 septembrie : 11:00 – 18:00*
*Casa de bilete va rămâne deschisa pana la vânzarea integrală a acestora. În cazul în care biletele vor fi epuizate, casa se va închide.
🛑 Conform hotărârilor in vigoare ale Comitetului National pentru Situații de Urgenta (CNSU), pentru duelul cu CSM București numărul spectatorilor care vor putea fi prezenți la joc va fi limitat la 50% din capacitatea Salii Sporturilor TRAIAN. Prin urmare, numărul biletelor va fi limitat, deoarece exista si abonați.
👉 Întrucât testarea antigen este valabilă pentru o perioada de 48 de ore, va recomandam să vă testați îndată ce achiziționați biletul de acces la joc. Prietenii noștri de la German Diagnose, care au laboratorul mobil amplasat in parcarea fostului supermarket Billa, vizavi de parcul Mircea cel Bătrân, vă oferă testarea rapidă Antigen pentru tariful de 20 RON, doar în baza biletului de acces la eveniment.
👉 Minorii cu vârsta până in 12 ani sunt exceptati de la obligativitatea testării. În functie de caz, toate persoanele cu vârsta 12+ sunt obligate sa prezinte la poarta de acces test antigen/pcr ori dovada vaccinare cu schema completă.
👉 În ziua jocului, începând cu ora 16:00, în fata Salii Spoturilor Traian va fi amplasat cortul pentru testare rapida al Spitalul Judetean Valcea, pentru a veni în întâmpinarea dvs, astfel facilitându-vă accesul la joc. Să aveți în vedere faptul ca o testare durează până la 15 minute, prin urmare, pentru a evita aglomerația la Sala Sporturilor Traian, vă rugăm să vă testați din timp.
👉 Persoanele vaccinate cu schema completă nu vor avea nevoie de testare.
👉Accesul în ‘Sala Sporturilor Traian’ din Râmnicu Vâlcea va fi permis în urma triajului observațional. Nu se va permite accesul persoanelor care prezintă simptome evidente de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree, stare generală alterată). În cazul înregistrării unei temperaturi peste 37,3°C, se repetă termometrizarea după 5 minute de repaus. Dacă temperatura ridicată se menține, persoanei în cauză i se va recomanda să contacteze autoritățile sanitare, fără a i se permite accesul la eveniment.
👉Accesul spectatorilor în incinta sălii se va face doar prezentând la intrare următoarele :
– Carte de identitate
– Dovada vaccinării împotriva virusului Sars-Cov-2, pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete.
SAU
Rezultat negativ RT-PCR, nu mai vechi de 72 ore
SAU
Rezultat negativ Test Rapid ANTIGEN, nu mai vechi de 48 ore
SAU
Dovada trecerii prin boala (infectare Sars-Cov-2), pentru persoane aflate in perioada cuprinsa intre a 15-a zi si a 90-a zi, ulterioară confirmării infectării.
🛑 IMPORTANT :
-Purtarea măștii de protecție de către spectatori este obligatorie pe toată durata participării la evenimentul sportiv.
– Doar minorii sub 5 ani nu au obligativitatea purtării măștii de protecție.
🛑 Reprezentanții mass-media, acreditați pentru evenimentele organizate in incinta salii, se supun fără excepție rigorilor sanitare aflate în vigoare.
𝐕𝐚̆ 𝐚𝐬̦𝐭𝐞𝐩𝐭𝐚̆𝐦 𝐚𝐥𝐚̆𝐭𝐮𝐫𝐢 𝐝𝐞 𝐧𝐨𝐢!