SCM Ramnicu Valcea

EHFEL: Valcea-Viborg | Acreditari media

ℹ️🔴 #MediaAccreditation #ehfel | Group Phase – EHF European League
 
𝐒𝐂𝐌 𝐑𝐚𝐦𝐧𝐢𝐜𝐮 𝐕𝐚𝐥𝐜𝐞𝐚 – Viborg HK / 13 februarie 2022, ora 15.00
 
𝐏𝐑𝐄𝐒𝐀 (𝐬𝐜𝐫𝐢𝐬𝐚+𝐰𝐞𝐛) ș𝐢 𝐅𝐎𝐓𝐎𝐆𝐑𝐀𝐅𝐈
Acreditările pentru partida SCM Râmnicu Vâlcea – Viborg HK, din cadrul grupei D a EHF European League se vor putea obține printr-o cerere scrisă din partea instituției media pentru care se solicită accesul la joc. Solicitările se vor trimite până VINERI, 11 februarie 2022 (ora 11:00), la următoarea adresă de e-mail: 𝐚𝐜𝐫𝐞𝐝𝐢𝐭𝐚𝐫𝐢@𝐬𝐜𝐦𝐫𝐦𝐯𝐚𝐥𝐜𝐞𝐚.𝐫𝐨
 
In limita locurilor disponibile, se va acredita maxim 1 reprezentant/instituție.
 
𝐓𝐕 𝐬̧𝐢 𝐑𝐀𝐃𝐈𝐎
Solicitările se fac prin trimiterea formularului anexat în linkul de mai jos la adresa de e-mail: 𝐦𝐞𝐝𝐢𝐚𝐓𝐕@𝐞𝐡𝐟𝐦𝐚𝐫𝐤𝐞𝐭𝐢𝐧𝐠.𝐜𝐨𝐦. Termenul limită pentru solicitări este VINERI, 11 februarie 2022 (ora 11:00).
Descărcare document pentru TV si Radio http://www.scmrmvalcea.ro/documente/accreditation2021.xls
 
𝐅𝐎𝐀𝐑𝐓𝐄 𝐈𝐌𝐏𝐎𝐑𝐓𝐀𝐍𝐓
Din cauza situației pandemice, trebuie respectate masurile in vigoare de siguranța si distanțare. Astfel, locurile pentru presa scrisa, fotografi si radio sunt LIMITATE și se poate solicita maxim o acreditare de fiecare instituție media. Conferința de presa premergătoare jocului se va tine online, fara participarea fizica a jurnaliștilor. ‘Zona MIXTA’ de la finalul jocului este suspendata momentan, prin urmare sportivele celor doua formații implicate in eveniment nu va vor mai răspunde la întrebări in zona organizata, incinta si/sau perimetrul Salii Sporturilor TRAIAN.
 
Conform cerințelor in vigoare ale competitiei, PRIORITATE vor avea instituțiile cu expunere mare publicului. 𝐀𝐂𝐑𝐄𝐃𝐈𝐓𝐀𝐑𝐄𝐀 𝐬𝐞 𝐜𝐨𝐧𝐬𝐢𝐝𝐞𝐫𝐚 𝐚𝐜𝐜𝐞𝐩𝐭𝐚𝐭𝐚 𝐃𝐎𝐀𝐑 𝐢𝐧 𝐮𝐫𝐦𝐚 𝐩𝐫𝐢𝐦𝐢𝐫𝐢𝐢 𝐞-𝐦𝐚𝐢𝐥𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐝𝐞 𝐜𝐨𝐧𝐟𝐢𝐫𝐦𝐚𝐫𝐞 𝐝𝐢𝐧 𝐩𝐚𝐫𝐭𝐞𝐚 𝐜𝐥𝐮𝐛𝐮𝐥𝐮𝐢, lucru valabil pentru toți cei care solicita din partea PRESA, FOTOJURNALISTI, TV si RADIO.
 
Reprezentanții media se supun regulilor generale in privința accesului in sală, anume, aceștia trebuie sa facă dovada în momentul accesului in sală de un document cu poza emis de instituia statului / legitimație de serviciu și :
-vaccinarea cu schema completa pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea acesteia
SAU
– Dovada faptului că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară infectării cu virusul Sars-Cov-2 (certificatul verde care atesta acest lucru)
SAU
– Prezentarea rezultatului negativ pentru testarea RT-PCR (nu mai mult de 72 de ore de la efectuarea testării) ori rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid (nu mai vechi de 48 de ore).
 
𝐂𝐞𝐫𝐢𝐧𝐭𝐞 𝐦𝐢𝐧𝐢𝐦𝐞 𝐨𝐛𝐥𝐢𝐠𝐚𝐭𝐨𝐫𝐢𝐢 pentru reprezentanții media :
– Fiecare reprezentant media va purta masca, in mod corespunzător, pe întreaga sa prezenta in incinta Salii Sporturilor TRAIAN
– Reprezentanții media vor avea acces DOAR in zonele destinate special lor. Astfel niciun membru media nu va avea voie sa se apropie ori să pătrundă pe suprafața de joc.
– Fotojurnalistilor le este STRICT INTERZISA pătrunderea pe suprafața de joc inainte de partida, la time-out-uri si după finalul partidei.
 
Accesul reprezentanților media acreditați se va face face DOAR pe poarta 5 a Salii Sporturilor Traian. Locurile destinate acestora sunt la fel ca cele din sezonul anterior, situate in spatele perimetralei. Aceasta este singura zona din incinta Salii Sporturilor TRAIAN unde reprezentanții media au acces. La finalul partidei, părăsirea incintei salii se va face pe aceeași cale de acces, poarta 5.