SCM Ramnicu Valcea

Kristina Liscevic – Cea mai buna straniera din Liga Florilor MOL

Playmaker-ul Kristina Liscevic a primit premiul pentru cea mai bună handbalistă din străinătate a competiției interne feminine, pentru sezonul 2019-2020. Federația Română de Handbal a stabilit jucătorii anului în urma votului exprimat de antrenorii din Liga Florilor MOL.
Pandemia de Coronavirus a dat peste cap sportul la nivel mondial, iar handbalul de la noi nu a făcut excepție. Chiar dacă campionatul 2019-2020 nu s-a putut încheia pe teren, cele mai bune jucătoare care au evoluat în Liga Florilor MOL au fost răsplătite cu trofee acordate în urma voturilor antrenorilor tuturor echipelor din prima ligă.
Jucatoarea a fost premiata de președintele FRH, Alexandru Dedu, și de Camelia Ene, CEO MOL România, în cadrul unui eveniment desfășurat într-o stație de servicii MOL.
“Atunci când nu sunt la antrenament sau nu îmi studiez advesarii, încerc să mă relaxez. Muzica este cea mai mare pasiune a mea, fie că este vorba de cântat, scris piese, editare video pentru un clip pentru prima melodie pe care am scris-o…totul are legătura cu muzica. Când conduc, când fac curat în casă, înainte de antrenament, în cantonament, mereu cânt”, a adăugat Kristina Liscevic.