SCM Ramnicu Valcea

Vâlcea pierde manșa tur cu CSM București

În manșa tur a optimilor de finală ale Delo EHF Champions League, SCM Rm. Vâlcea a cedat disputa cu CSM București, scor 24-33 (12-13).

Prima repriză a duelului românesc din optimile de finală ale Delo EHF Champions League a fost una foarte echilibrată. Cu o apărarare bună și cu Florica marcând gol după gol de pe extrema stângă, SCM s-a desprins la 8-6 în minutul 16.Condusă de Neagu, CSM a revenit și a intrat la pauză în avantaj, 13-12.

Partea secundă a fost dominată de oaspete, cu Neagu și Lazovic reușind să înscrie gol după gol de la 9 metri, în timp de Grubisic a impresionat în poartă. După 18-21 în minutul 44, CSM București s-a desprins în ultimul sfert de oră. La final, CSM București s-a impus cu 33-24 și a făcut un pas important spre sferturile de finală ale competiției.

Diferența de scor e mult prea mare față de ce s-a întâmplat pe teren. Ne-am grăbit în atac, am irosit atac după atac, n-am mai avut răbdare.  Îmi pare rău pentru diferența asta. O diferență de 3-4 goluri era conformă cu realitatea. Pe final, în loc să micșorăm diferența, am ratat și ele s-au desprins. Am și riscat și n-am reușit, în afara unor momente, să recuperăm. Celor de la CSM le-a ieșit tot” a declarat la final antrenorul Florin Pera.