SCM Ramnicu Valcea

Handbal feminin : Condiții acces spectatori

Liga Florilor MOL | Sezonul 2021-2022 |
La finalul acestei săptămâni vom întâlni formația SCM Craiova, intr-o partida ce face parte din cadrul primei etape a noului sezon competițional.
Conform reglementarilor existente, această partidă si urmatoarele se vor desfășura in prezenta voastră, prin urmare accesul suporterilor la aceste jocuri este PERMIS, in proporție de 75% din capacitatea sălii (1620 locuri), conform HG, Nr. 795/2021, intrata in vigoare la 01.08.2021.
Pentru jocul cu SCM Craiova : 𝐏𝐫𝐞𝐭𝐮𝐥 𝐮𝐧𝐮𝐢 𝐛𝐢𝐥𝐞𝐭 𝐝𝐞 𝐚𝐜𝐜𝐞𝐬 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝟏𝟓 𝐑𝐎𝐍 𝐬𝐢 𝐯𝐚 𝐩𝐮𝐭𝐞𝐚 𝐟𝐢 𝐚𝐜𝐡𝐢𝐳𝐢𝐭𝐢𝐨𝐧𝐚𝐭 𝐢𝐧 𝐳𝐢𝐮𝐚 𝐣𝐨𝐜𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐝𝐞 𝐥𝐚 𝐜𝐚𝐬𝐚 𝐝𝐞 𝐛𝐢𝐥𝐞𝐭𝐞, 𝐢𝐧𝐜𝐞𝐩𝐚𝐧𝐝 𝐜𝐮 𝐨𝐫𝐚 𝟏𝟓:𝟎𝟎.
Informații generale pentru spectatori : Accesul în incintă va fi permis în urma triajului observațional. Nu se va permite accesul persoanelor care prezintă simptome evidente de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree, stare generală alterată). În cazul înregistrării unei temperaturi peste 37,3°C, se repetă termometrizarea după 5 minute de repaus. Dacă temperatura ridicată se menține, persoanei în cauză i se va recomanda să contacteze autoritățile sanitare, fără a i se permite accesul la eveniment.
Intrarea spectatorilor în accesul in Sala Sporturilor ‚Traian’ se va face doar prezentând la intrare următoarele :
– Carte de identitate
– Dovada vaccinării împotriva virusului Sars-Cov-2, pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete.
      SAU
Rezultat negativ RT-PCR, nu mai vechi de 72 ore
     SAU
Rezultat negativ Test Rapid ANTIGEN, nu mai vechi de 24 ore
     SAU
Dovada trecerii prin boala (infectare Sars-Cov-2), pentru persoane aflate in perioada cuprinsa intre a 15-a zi si a 180-a zi, ulterioară confirmării infectării.
🛑 IMPORTANT :
-Minorii sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale necesare participării în calitate de spectatori la evenimentul sportiv.
-Purtarea măștii de protecție de către spectatori este obligatorie pe toată durata participării la evenimentul sportiv.
– Doar minorii sub 5 ani nu au obligativitatea purtării măștii de protecție.
Reprezentanții mass-media, acreditați pentru evenimentele organizate in incinta salii, se supun fără excepție rigorilor sanitare aflate în vigoare.
𝐕𝐚̆ 𝐚𝐬̦𝐭𝐞𝐩𝐭𝐚̆𝐦 𝐚𝐥𝐚̆𝐭𝐮𝐫𝐢 𝐝𝐞 𝐧𝐨𝐢!